Leuk dat je komt kijken.

 

Losse nummers

Nieuwe bladmuziek. Hier ook per stuk aangeboden. Sinterklaasliedjes en kinderliedjes per stuk te koop. Na betaling direct te downloaden. Kijk onder het kopje "losse nummers".

Er is nu èèn sinterklaasliedje en èèn kinderliedje.

De audio hoe je het moet spelen is in de maak en zal bij de nummers toegevoegd worden. Zodat het een compleet geheel is.

 

Gitaarboeken

Vanuit de wens van mijn leerlingen naar bladmuziek voor bepaalde liedjes, ben ik thema-gitaarboeken gaan schrijven. De bestaande bladmuziek vond ik niet volledig om goed te kunnen gebruiken. Niet iedere leerling kan of wil noten lezen. Met de regulier bestaande tab is het vaak moeilijk in te schatten, als leek, hoe snel het gaat, of hoelang de noot aangehouden moet worden bijvoorbeeld.

 

Op deze site kun je de diverse gitaarboeken kopen met bladmuziek van kinderliedjes, sinterklaas- en kerstliedjes. Zowel e-boeken als fysieke boeken zijn beschikbaar.

De gitaarboeken zijn in de basis, gericht op de beginnende gitarist. Akkoorden zijn voornamelijk basis akkoorden, dus geen sus-akkoorden, b13, #11 enz.

Hier en daar wel een Bb of een F, die het beste klinken als barré-akkoord, maar ook eenvoudiger gespeeld kunnen worden. Soms wil je dat de melodie niet zo laag klinkt en kun je dat heel makkelijk oplossen, door een capo te gebruiken. Dan hoef je nog steeds alleen maar de basis akkoorden te kennen.

Achterin de gitaarboeken zijn akkoordschema's opgenomen, met als extra, akoorden met 1 of 2 vingers voor vooral kinderhanden.

Ik heb er op gelet dat de melodie zoveel mogelijk op een fijne toonsoort staat om mee te zingen. Daarbij heb ik als leidraad wel de akkoorden genomen, die niet al te moeilijk moeten uitvallen. De boeken bevatten 23 (kerst- en sint-) of 28 (kinder-) liedjes.

Ze zijn ingebonden met wire-O, zodat ze goed open blijven staan en in A4 formaat uitgevoerd en er is duurzaam papier gebruikt. Enkele gitaarboeken hebben tekeningen in zwart-wit.

De e-boeken kun je na betaling direct downloaden op de website.

De liedjes staan geschreven in notenschrift, met tab notatie onder de notenbalk en de akkoorden (boven de notenbalk genoteerd).

Ook de volledige tekst is aanwezig. Bij veel coupletten met een aparte pagina.

De genoemde prijzen zijn inclusief btw en verzenden.

 

Gitaarlessen

Mjn lespraktijk is gevestigd in Utrecht, hier lees je er meer over: https://gitaarlessen-utrecht.nl/

 

Heb je een vraag, wens, wil je meer weten? Stuur een mail naar :

info [at] olgasavelkoel [dot] nl