Leuk dat je komt kijken. Vanuit de wens van mijn leerlingen naar bladmuziek voor diverse liedjes, ben ik gitaarboeken gaan schrijven. De bestaande bladmuziek vond ik niet volledig om goed te kunnen gebruiken.

Op deze site kun je de diverse gitaarboeken kopen met bladmuziek van kinderliedjes, sinterklaas- en kerstliedjes. Zowel e-boeken als fysieke boeken zijn beschikbaar. 

De gitaarboeken zijn in de basis, gericht op de beginnende gitarist. Akkoorden zijn voornamelijk basis akkoorden, dus geen sus-akkoorden, b13, #11 enz., met hier en daar wel een Bb of een F, die het beste klinken als barré-akkoord, maar ook eenvoudiger gespeeld kunnen worden. 

Achterin de gitaarboeken zijn akkoordschema's opgenomen, met als extra, akoorden met 1 of 2 vingers voor vooral kinderhanden.

Ik heb er op gelet dat de melodie zoveel mogelijk op een fijne toonsoort staat om mee te zingen. De boeken bevatten 23 liedjes, ingebonden met wire-O zodat ze goed open blijven staan. in A4 formaat uitgevoerd. Enkele gitaarboeken hebben tekeningen in zwart-wit. De liedjes staan geschreven in notenschrift, met tab notatie onder de notenbalk en de akkoorden (boven de notenbalk genoteerd).

Ook de volledige tekst is aanwezig. Bij veel coupletten met een aparte pagina.

De genoemde prijzen zijn nu inclusief btw en verzenden.

Mjn lespraktijk is gevestigd in Utrecht, hier lees je er meer over: https://gitaarlessen-utrecht.nl/

Heb je een vraag, wens, wil je meer weten? Stuur een mail naar :

info [at] olgasavelkoel [dot] nl